معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: طرح تحقیقاتی پیشگیری و درمان کرونا با استفاده از گیاهان دارویی وارد فاز عملیاتی و اجرا شده است.
کد خبر: ۸۴۷۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷ 09 May 2020

ابراهیم فلاحی  معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهارداشت: طرح ارزشمند پیشگیری و درمان کرونا با داروی کاملا گیاهی " موکودنتول" از تولیدات استان تصویب شده و در ۲ فاز تحقیق بر پرسنل بیمارستانی و مبتلایان به کرونا تدوین شده است.

او گفت: در حال حاضر آزمایش این دارو بر یکهزار و ۶۰۰ نفر کادر بیمارستانی که با بیماران کرونا در تماس هستند آغاز شده تا تاثیر آن در پیشگیری از ابتلا سنجش و بررسی شود.

فلاحی ادامه داد: همچنین قرار است تاثیر این داروی بومی بر بیماران مبتلا به کرونا بررسی شود که تا چه اندازه در درمان ویا تسریع بهبودی آن‌ها موثر است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: علاوه بر درمان‌های روتین و معمول کرونا در کشور که در استان هم انجام می‌شود یک طرح تحقیقاتی برای تهیه فرمولاسیون دارویی در حال اجرا است که در قالب آن دارورسانی با استفاده از ذرات نانو به ریه بیمار تسریع می‌شود.

فلاحی افزود: هدف تهیه و اجرای این طرح، تمرکز دارو بر ریه فرد بیمار است تا مدت زمان رسیدن دارو به ریه کوتاهتر شده و تاثیرگذاری دارو‌ها بیشتر شود.

او با بیان اینکه از مجموع ۴۴ طرح ارایه شده توسط هیات علمی و پژوهشگران به معاونت تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۲۴ طرح تصویب شده ادامه داد: همچنین بانک اطلاعات پزشکی (بیوبانک) بیماران مبتلا به کرونا در استان با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: محققان می‌توانند با استفاده از این بانک اطلاعاتی در سال‌های آتی از تمامی نمونه‌های بافتی بیماران برای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی استفاده کنند.

تا ۱۹ اردیبهشت ماه جاری کل مبتلایان کرونا در ایران ۱۰۴ هزار و ۶۹۱ نفر، بهبودیافتگان ۸۳ هزار و ۸۳۷ نفر و فوتی‌ها ۶ هزار و ۵۴۱ نفر اعلام شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار