بیش از ۵۰۰ پرونده مسن در دادگستری لرستان تعیین تکلیف شد

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان لرستان از تعیین تکلیف بیش از ۵۰۰ پرونده مسن در دادگستری استان در آذر ماه امسال خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۳۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷ 31 December 2024

به گزارش تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید شهواری در جلسه شورای معاونین گفت: در راستای برنامه عملیاتی و سیاست‌های اولویت‌دار قوه قضاییه، در آذر ماه سال جاری بیش از ۵۰۰ پرونده مسن بالای یک‌سال از جمع مانده پرونده‌های معوق تعیین تکلیف و از مجموع آمار کسر شد.
وی بر کاهش اطاله دادرسی تاکید کرد و افزود: ضروری است تا کاهش اطاله دادرسی با رویکرد تعدیل پرونده‌های مسن و معوق باشد و همه رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی باید این موضوع را در دستور کار جدی خود قرار دهند.
رئیس کل دادگستری استان لرستان در ادامه، برگزاری نشست‌های قضایی در مرکز استان و سایر حوزه‌های قضایی را ضروری دانست و عنوان کرد: این نشست‌ها بر برون رفت از چالش‌های علمی و قضایی و افزایش دانش قضایی و حقوقی همکاران تاثیر بسزایی دارد.
 
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار