
به گزارش تابناک از لرستان، به نقل از رسانه قوه قضاییه، حمیدرضا موحدی در مراسم افتتاح مجتمع شوق زندگی در استان لرستان اظهار کرد: این مرکز یکی از برنامههای قوه قضاییه برای راهاندازی مراکز مشابه در سراسر کشور است و استان لرستان از نخستین استانهایی است که این طرح در آن اجرا شده است.
وی افزود: راه اندازی مرکز شوق زندگی با همافزایی و همکاری مشترک تمامی ادارات مرتبط انجام شد و مدیرکل بهزیستی و شهرداری مرکز استان در راهاندازی این مرکز نقش اساسی داشتند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه عنوان کرد: هدف اصلی این مجموعه، ساماندهی وضعیت کودکان بیسرپرست و بدسرپرست است که در مرحله نخست پذیرش اورژانسی میشوند، مراقبتهای اولیه از آنان صورت میگیرد و سپس متناسب با شرایط خانوادگی تحت سرپرستی قرار میگیرند.
موحدی گفت: اگر کودکی بدون سرپرست باشد، سازمان بهزیستی میتواند تا سن ۱۷ یا ۱۸ سالگی از او نگهداری کند، اما در صورتی که سرپرستی برای او وجود داشته باشد، تحویل سرپرست جدید خواهد شد.
وی تصریح کرد: این اقدام خدمتی ارزشمند برای شهرستان و در جهت بهبود وضعیت کودکان بیسرپرست وبدسرپرست است.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: مدیریت متمرکز و بومی در استان باعث خیر و برکت شده و امیدواریم این اقدامات خیرخواهانه ادامه داشته باشد، تلاشهای مشاوران و متخصصان در این حوزه ضروری است تا بتوان خدمات بهتری به این کودکان ارائه کرد.
وی اظهار داشت: این مجتمع نمادی از همکاری و وفاق مسئولان استان، اعم از همکاران قضایی، بهزیستی، شهرداری و شورای شهر است که با همافزایی توانستند چنین مجموعهای را برای خدمت به کودکان بیسرپرست افتتاح کنند.
موحدی خاطرنشان کرد: کودکان بیسرپرست و بدسرپرست نیازمند حمایتهای مادی و معنوی هستند و جامعه در برابر آنان مسئولیت دارد، در این مرکز کودکان پس از پذیرش اولیه و رسیدگیهای قضایی به مراکز حمایتی مانند سازمان بهزیستی و بهداشت ارجاع داده میشوند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ابراز داشت: بهزیستی مسئولیت ارائه خدمات حمایتی را بر عهده دارد و مشارکت خیران در این مسیر میتواند کیفیت خدمات را افزایش دهد.
/س