با حضور رییس سازمان شیلات ایران؛
فاز نخست مجتمع چم چیت دورود به بهره برداری رسید
گروه استانها- مجتمع پرورش ماهی چم چیت دورود با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ تن ماهی قزل آلا با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی شیلات، مجتمع پرورش ماهی چم چیت در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار احداث و سال ۹۶ به بخش خصوصی واگذار شده و زمینه ساز اشتغال ۶٠٠ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم است.
این مجتمع با سرمایهگذاری اولیه ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی بیش از هشت هزار میلیارد ریال ارزش دارد و با افزوده شدن سرمایه در گردش، ارزش آن به بیش از یک همت (هزار میلیارد تومان) خواهد رسید.
مجتمع چم چیت دورود یکی از مجتمعهای نمونه کشوری از نظر کمیت و کیفیت است که تأثیر بسزایی در اقتصاد شهرستان دورود و استان لرستان خواهد داشت.
در حال حاضر ظرفیت تولید ماهیان سردآبی در استان لرستان ۴۲ هزار تن است که برنامهریزی شده این رقم به ۵۰ هزار تن افزایش پیدا کند.