
به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی شیلات روح اله لک علی آبادی در آیین بهره برداری مجتمع چم چیت دورود اظهار کرد: انتظار میرود با اعطای یک مجوز ۲۵۰ تنی به اهالی این منطقه شرایطی فراهم شود که خود اهالی چم چیت نیز در تولید ماهیان سردآبی نقش داشته باشند.
وی افزود: این مجموعه باید علاوه بر تولید ماهی مجهز به کارخانه فرآوری و بسته بندی و مولدسازی شود تا بتوانیم در صادرات آبزیان هم نقش داشته باشیم.
پژوهشهای لرستان نتیجه بخش در حوزه تولید ماهیان خاویاری
سیروس ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان نیز در این آیین اظهار کرد: وجود چشمه ها، آبهای فراوان و ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر رودخانه ظرفیت بی نییری برای توسعه شیلات است.
وی افزود: پژوهشهای لرستان در حوزه تولید ماهیان خاویاری نتیجه بخش بوده و در تلاش هستیم که این استان را پایلوت تولید تخم چشم زده، ماهیان سردآبی، گرمابی و خاویار در میان استانهای غیر ساحلی کنیم.
ابراهیمی عنوان کرد: یکی از رویکردهای دنیا روی آوردن به غذاهای دریایی است و ما هم باید از این غافله جا نمانیم و تلاش کنیم با ایجاد زیرساختها از این ظرفیتهای خدادادی برای تولید آبزیان نهایت استفاده را ببریم.
در حال حاضر، ظرفیت تولید ماهیان سردآبی در استان لرستان ۴۲ هزار تن است که برنامهریزی شده این رقم به ۵۰ هزار تن افزایش پیدا کند.