ترسیم نقشه‌راه توسعه لرستان با محوریت معیشت و سرمایه‌گذاری

گروه استان‌ها- استاندار لرستان از شکل‌گیری شورای مشورتی متشکل از ۲۰۰ نخبه خبر داد و گفت: نقشه‌راه توسعه لرستان با محوریت معیشت، سرمایه‌گذاری و نقش آفرینی نخبگان ترسیم می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۸۴۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲ 06 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی استانداری سید سعید شاهرخی در نشست تخصصی با فرمانداران، با تأکید بر اجرای دقیق برنامه راهبردی استان، از شکل‌گیری شورای مشورتی متشکل از ۲۰۰ نخبه خبر داد و خواستار تشکیل شورا‌های مشابه در شهرستان‌ها شد. وی همچنین از صدور احکام ۲۵ بخشدار جدید تا پایان هفته خبر داد.

 
آغاز سال جدید، آغاز تحول در مدیریت استان
 
استاندار لرستان عنوان کرد: در نخستین روز‌های سال جدید و با شکل‌گیری ترکیب اصلی مدیریت استان به لحاظ سیاسی و اجرایی، طی نشستی تخصصی با فرمانداران، نکات کلیدی و راهبردی را مورد تأکید قرار دادیم و این نشست، فرصتی بود تا ضمن تبیین سیاست‌های اصلی استان، انتظارات از فرمانداران نیز به‌صورت شفاف مطرح شود.
 
سند راهبردی، نقشه راه توسعه شهرستان‌ها
 
وی افزود: نکته اول در این جلسه، تأکید بر سند راهبردی و عملیاتی توسعه استان بود که با زحمت فراوان تهیه شده و نسخه شهرستانی آن در اختیار فرمانداران قرار گرفته است. این سند، سهم هر شهرستان در حوزه اشتغال، نحوه تأمین منابع مالی و اهداف مشخص را روشن کرده است. انتظار می‌رود فرمانداران با اشراف کامل به این برنامه، مطالبات شهرستان خود را از دستگاه‌های اجرایی استانی پیگیری کنند.
شاهرخی گفت: با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید از مسیر سرمایه‌گذاری، محور اصلی این برنامه نیز حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید و بهبود معیشت مردم است.
 
تشکیل شورای مشورتی نخبگان استان
 
استاندار لرستان عنوان کرد: در این نشست از شورای مشورتی استاندار رونمایی شد، این شورا متشکل از ۲۰۰ نخبه استان است که در قالب ۱۰ گروه تخصصی سازمان‌دهی شده‌اند و خروجی جلسات این گروه‌ها، به صورت ماهانه در سطح مدیریتی استان بررسی می‌شود و مبنای برنامه‌ریزی قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: تأکید شد که فرمانداران نیز در شهرستان‌ها مشابه این الگو عمل کرده و ۲۰ نخبه محلی را در قالب ۱۰ گروه تخصصی سامان‌دهی کنند. این شورا‌ها به‌عنوان بازوان فکری و مشورتی فرمانداران عمل خواهند کرد.
 
تقویت سرمایه اجتماعی با مشارکت سیاسی و مردمی
 
شاهرخی خاطرنشان کرد: یکی از رویکرد‌های مهم در این جلسه، تقویت سرمایه اجتماعی استان بود، بر این اساس، از تمامی گروه‌های سیاسی، اجتماعی و نخبگان از جمله فعالان ستاد‌های انتخاباتی و گروه‌های اصلاح‌طلب و اصول‌گرا خواسته شد که در مدیریت شهرستان‌ها نقش‌آفرینی کنند. فرمانداران باید نماینده واقعی رویکرد‌های توسعه‌ای استان در شهرستان‌ها باشند تا شاهد رشد متوازن تمامی مناطق استان باشیم.
 
صدور احکام ۲۵ بخشدار تا پایان هفته
 استاندار لرستان به موضوع سامان‌دهی تیم مدیریتی استان در حوزه سیاسی پرداخت و بیان کرد: فرصت کافی برای مطالعه و انتخاب نیرو‌های شایسته فراهم شد و تا پایان هفته جاری، احکام ۲۵ بخشدار جدید که ارزیابی و انتخاب شده‌اند صادر خواهد شد و این افراد در کنار فرمانداران، مسئولیت خود را آغاز خواهند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار