فرمانده انتظامی لرستان خبر داد

دستگیری سارقان مسلح جاده‌ای در لرستان

گروه استان ها- فرمانده انتظامی استان از دستگیری سارقان مسلح جاده‌ای کشف دو فقره سرقت مسلحانه طلاجات در استان لرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۸۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷ 14 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار یحیی الهی در اظهار داشت: در پی وقوع سرقت‌های مسلحانه در محور آزادراه بروجرد – خرم‌آباد که در حوزه دو شهرستان بروجرد و خرم‌آباد به وقوع پیوسته بود، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با به‌کارگیری ظرفیت‌های اطلاعاتی و تلاش مستمر مأموران پلیس آگاهی، هویت سارقان شناسایی و در یک عملیات هماهنگ و ضربتی با همکاری گشت ویژه پلیس آگاهی، دو نفر از سارقان مسلح دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان لرستان تصریح کرد: متهمان در تحقیقات اولیه به ارتکاب دو فقره سرقت مسلحانه از شهروندان اعتراف کردند و همچنین از مشارکت فرد سومی در این سرقت‌ها پرده برداشتند که شناسایی و دستگیری وی نیز در دستور کار قرار دارد.
سردار الهی گفت: متهمان در مواجهه حضوری با شکات از سوی مالباختگان مورد شناسایی دقیق قرار گرفتند و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.
 
 
انهدام باند سارقان مسلح در دورود
 
 سردار الهی همچنین اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت مسلحانه نافرجام منزل در شهرستان دورود، که طی آن ۴ سارق مسلح با ورود به منزل یکی از شهروندان قصد سرقت داشتند که با هوشیاری مالک منزل و تماس به موقع با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، سارقان پیش از رسیدن به هدف خود از محل متواری شدند.
سردار الهی افزود: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، طرح مهار در سطح شهرستان به اجرا درآمد و خودروی سارقان شناسایی شد.
وی ادامه داد: در عملیات تعقیب و گریز و درگیری مسلحانه با عوامل انتظامی، هر ۴ متهم دستگیر و یک قبضه سلاح کمری، ۱۴ فشنگ مربوطه، دو تیغه خشاب، یک جفت پلاک جعلی نظامی و ابزار تخریب درب منازل از آنان کشف شد.
سردار الهی تصریح کرد: در بررسی‌های تخصصی پلیس مشخص شد خودروی توقیف‌شده سارقان نیز دارای سابقه سرقت مسلحانه در یکی از استان‌های کشور است، همچنین متهمان دستگیر شده تحت تعقیب قضائی به دلیل ارتکاب آدم‌ربایی و گروگان‌گیری در ۴ استان کشور بوده‌اند و تاکنون به ۲ فقره سرقت مسلحانه منزل و سرقت یک دستگاه کامیون اعتراف کرده‌اند.
فرمانده انتظامی لرستان در پایان با هشدار به مجرمان و سارقان مسلح، بر عزم جدی پلیس لرستان دربرخورد قاطع، هوشمندانه و بدون اغماض بابرهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی تأکید کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار