به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، سردار نعمت اله باقری در حاشیه مراسم تشییع شهدای استان با اشاره به شهادت جمعی از شهروندان و فرماندهان در حوادث اخیر، سخنان اظهار داشت: شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان و فرماندهان عزیز را محضر همه مردم عزیز ایران اسلامی و همچنین محضر مقام معظم رهبری، تبریک و تسلیت می گویم.
وی در تحلیل این حوادث افزود: آن چیزی که امروز دارد اتفاق میافتد، برای دشمن تلاش برای نجات خودش است، از مرگ نهاییاش، که این را با دست خودش رقم زده است.
فرمانده سپاه لرستان، راهکار مقابله با این تهدیدات را در انسجام ملی دانست و عنوان کرد: آن چیزی که در جمهوری اسلامی ایران بایستی اتفاق بیفتد، وحدت و انسجام ملت و دولت و رهبری است، الحمدلله در این چند روز گذشته که این قائله به پا شده، ما میبینیم که مردم در آرامش کامل در کنار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و نظام و ولایت، دارند به مأموریت خودشان ادامه میدهند.
باقری این همدلی را مشابه وحدت دوران دفاع مقدس توصیف کرد و با تأکید بر اینکه جامعه امروز به دو عنصر کلیدی نیاز دارد، تصریح کرد: امروز جامعه به دو عنصر وحدت و همراهی مردم نیاز دارد تا بتوانیم از این مرحله تاریخی عبور کنیم.
وی با بیان اینکه بخشی از عملیاتهای تروریستی توسط عوامل داخلی انجام میشود، بیان کرد: امروز یک بخشی از ترورهایی که دارد صورت میگیرد، توسط عوامل نفوذی است که دارد اتفاق میافتد.
فرمانده سپاه لرستان خاطرنشان کرد: استدعای ما از مردم عزیز این است، هر حرکت مشکوکی را توسط عناصر نفوذی دشمن در سرزمین ایران اسلامی دیدند، بلافاصله به نیروهای نظامی و امنیتی انشاءالله انتقال بدهند.
باقری در پایان هدف از این همکاری مردمی را مقابله همزمان با تهدیدات خارجی و داخلی عنوان کرد و گفت: تا ما بتوانیم همزمان با کوتاه کردن دست دشمن خارجی، نقش معاندین و منافقین و ضدانقلاب داخلی را هم انشاءالله از بین ببریم.
/ع