همدلی «سبز» و «خاکی» در خدمت به زائران

گروه استان‌ها- در دل لرستان، جایی که ارتش و سپاه همیشه برای دفاع هم‌قسم بودند این‌بار نه در سنگر بلکه زیر سایه‌بان موکب دوشادوش هم ایستاده‌اند برای خدمت به زائرانی که با پای دل راهی سرزمین عشق هستند.
کد خبر: ۱۲۰۴۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱ 07 August 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، در هیاهوی گام‌هایی که به شوق رسیدن به کربلا جاده‌ها را می‌پیمایند درست روبروی دیوار‌های منظم تیپ ۲۸۴ شهید رستمی نمادی از وحدت و هم‌افزایی نیرو‌های مسلح شکل گرفته است.
 اینجا، جایی که انضباط نظامی حرف اول را می‌زند اکنون فضایی سرشار از عطر اسپند و زمزمه‌های آشنای مداحی برپاست و ارتش و سپاه دوشادوش هم به استقبال زائران آمده‌اند.
پرچم‌های سیاه و سبز همچون دستان مهربانی که از دور برای مسافران تکان داده می‌شود در باد می‌رقصند و به هر زائری که غبار راه بر چهره‌اش نشسته نوید یک استراحتگاه آرام را می‌دهند.
نامش «موکب همدلی» است، نامی که در هم‌افزایی و خدمت صادقانه سربازان ارتش و پاسداران سپاه که شانه به شانه هم با سینی چای یا ظرفی خرما به استقبال می‌آیند معنایی عمیق می‌یابد.
اینجا خستگی با یک استکان چای تازه‌دم و لبخندی گرم از چهره‌ها زدوده می‌شود، زیر سایه‌بانی وسیع فرش‌هایی برای لحظه‌ای استراحت پهن شده و سفره‌ای ساده، اما پربرکت با یک غذای گرم جانی دوباره به زائران می‌بخشد. 
کمی آن‌طرف‌تر در ایستگاه صلواتی بهداری دستان یک بهیار از کادر درمان نیرو‌های مسلح با دقت و احترام زخمی کوچک را بر پای زائری مرهم می‌نهد، گویی همان دستانی که برای دفاع از مرز‌ها آماده‌اند اکنون برای تسکین درد زائران حسین (ع) متبرک شده‌اند.
 
میزبانی بی‌وقفه از کاروان عشق در موکب همدلی
 
امیر سرتیپ دوم حسین آذین فرمانده تیپ ۲۸۴ خرم‌آباد با اشاره به استقرار کامل این موکب اظهار داشت: این مرکز خدماتی که با همکاری و همدلی سپاه پاسداران برپا شده است وکار خود را عملاً از دو روز قبل آغاز کرده و در یک فضای کاملاً مناسب آماده ارائه خدمات به زوار حضرت امام حسین (ع) است.
وی با تأکید بر تداوم این خدمت‌رسانی افزود: فعالیت موکب به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود و این تعهد خدمت تا چند روز پس از اربعین و اطمینان از بازگشت کامل زائران حسینی نیز ادامه خواهد یافت.
فرمانده تیپ ۲۸۴ خرم‌آباد با اشاره به ظرفیت کامل این موکب برای پاسخگویی به نیاز‌های زائران تصریح کرد: موکب مشترک ما انواع خدمات مورد نیاز زوار همچون خدمات درمانی، تأمین تغذیه، فراهم‌سازی شرایط اسکان و سایر نیازمندی‌های آنها را تأمین می‌کند و هیچ محدودیتی در تأمین نیاز زوار نداریم.
امیر آذین خاطرنشان کرد: برپایی این موکب مشترک علاوه بر تسهیل سفر و رفع خستگی زائران اقدامی نمادین در راستای نمایش وحدت و هم‌افزایی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در خدمت به ملت و ارزش‌های اسلامی در یکی از بزرگترین رویداد‌های مذهبی جهان به شمار می‌رود.
اینجا در موکب همدلی چگنی پوتین‌های سربازان ارتش و پاسداران سپاه بر خاکی قدم می‌گذارند که متبرک به گام‌های زائران است و لباس رزم به جامه افتخارآمیز خدمت برای میهمانان اباعبدالله (ع) بدل می‌شود.
 اینجاست که ارتش و سپاه دوشادوش یکدیگر در کنار پاسداری از مرز‌های جغرافیایی به زیباترین شکل ممکن از مرز‌های عقیده و عشق نیز پاسداری می‌کنند.
 
گزارش: پگاه دالوند
آخرین اخبار