به گزارش ایرنا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم گفت : هدف از این اقدام آشنایی دانش آموزان و اولیاء آنها با صبحانه سالم بود که با استقبال خوب دانش آموزان روبرو شد.
دکتر حسین قاسمی اظهار داشت: درحال حاضر مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخ شده ، فست فودها ، مصرف زیاد نمک از جمله مشکلاتی است که در الگوی مصرف غذایی جای گرفته است.
وی با تاکید بر نهادینه سازی تغذیه سالم در میان کودکان از همان سنین ابتدایی، نکاتی را در خصوص تغذیه دانش آموزان از جمله محدود کردن مصرف فست فودها ، استفاده از سیب زمینی تنوری یا آب پز به جای سرخ شده ، استفاده نکردن از تنقلات شور مثل چیپس و پفک و چوب شور ، بیان کرد.
در این مراسم دکلمه و نمایشی نیز در خصوص مصرف درست تغذیه و صبحانه سالم توسط دانش آموزان برگزار شد.
در پایان مراسم به سه نفر از برگزیدگان مسابقه تهیه صبحانه سالم جوایزی اهدا شد.