به گزارش تابناک هرمزگان، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را بهبود کیفیت پخت نان عنوان کرد و گفت: در این کارگاه آموزشی بیش از ۳۰۰ نفر از نانوایان برای آشنایی با اصول و فنون صحیح پخت نان در این کارگاه شرکت کردند.
محمد عباسی با اشاره به ضرورت آموزش برای ارتقای کیفیت نان در استان افزود: گندم در اشکال مختلف غذای پایه مردم بوده و نان نیز به عنوان اصلی ترین غذای مصرفی دارای اولویت است.
وی گفت: در این کارگاه، اساتید کشوری به عنوان مدرس حضور یافتند.
این کارگاه آموزشی تا ۲۳ بهمن در ساعت ۸ تا ۱۵ در محل نمایشگاههای دائمی بندرعباس واقع در سه راه جهانبار برگزار میشود.