فرهنگ، قوه محرکه توسعه

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اينكه باید خلقیات نامطلوب در کشور پالایش شود، گفت: قوانین در ایران خلق الساعه است.
کد خبر: ۲۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱ 02 February 2015
عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اينكه باید خلقیات نامطلوب در کشور پالایش شود، گفت: قوانین در ایران خلق الساعه است.

به گزارش مهر، پرفسور محمد علي زلفی گل

در جمع اقشار مختلف همدان در قالب سلسله سخنرانی‌های دهه فجر در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان بیان داشت: آمدن و رفتن امام خمینی(ره) تغييري در نظر مردم در خصوص او ایجاد نکرد و این ویژگی افراد الهی است.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب در هوای ارباب و رعیتی نفس می‌کشیدیم و نظام سکولار و لائیک در کشور حاکم بود چراکه در نظام استبدادی لازم نيست از قوانین حاکمیت تبعیت کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به شعارهای انقلاب اسلامی، با بیان اینکه نمی‌توان در این بین لطف خدا را فراموش کرد، چرا که شاکله يك نظام به هم ريخت و دوباره شکل گرفت، ادامه داد: كشور در گير جنگ تحميلي نيز بود و در این حالت باید نهاد سازی و سیستم سازی نیز می کرد و از سوی دیگر در جنگ نیز می جنگید.

زلفی گل  افزود: ۱۷۰ هزار نفر دانشجو در آغاز انقلاب وجودداشت در حالی که تعداد آنان اكنون به چهار و نیم میلیون نفر رسیده و درصد بي سوادی نيز در برخي مناطق به صفر رسيده است.

وی با اشار به اینکه مجموع مقالات علمي که در ایران و در قبل از انقلاب منتشر می‌شد تنها ۳۰۰ مقاله بود ولي اکنون سه هزار مقاله در سال چاپ می‌شود، افزود: انقلاب اسلامی منشا خیر بود.

وی با بیان اینکه هر چه امکانات بیشتر شود توقع نيز بالاتر می‌رود و موجب تلاش برای رشد خواهد شد، تاکید کرد: باید انصاف را در خواسته ها رعایت کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا با تاکید بر اینکه ايران تافته جدا بافته از منطقه خود نیست و حال و روز کشورهای همسایه را  باید در نظر گرفت، افزود: از نظر تولیدات علمی مابین ایران و ترکیه فاصله چنداني نيست و ترکیه رتبه عقب تری دارد.

زلفی گل با اشاره به اینکه باید به این موضوع توجه کرد که آیا توسعه به هر قیمتی را مي خوايم يا خیر، افزود: دین به ما اجازه نمی‌دهد به هر قيمتي به پول دست بیابیم.

فرهنگ قوه محرکه توسعه است وی با بیان اینکه فرهنگ، قوه محرکه توسعه است و شاخص‌های فرهنگ را باید شناسایی کرد، عنوان کرد: قبل از انقلاب قانون گریزی یک هنر بود اما اکنون نه تنها جرم بلکه گناه نیز هست.

وی با بیان اینکه البته رعایت قانون ایده آل نیست و قانون در درجه اول در بين مسئولان و مردم رعایت نمی‌شود، بیان داشت: با همه انتقادات وضع کشور قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست اما پس از ۳۶ سال هنوز قوانین کارشناسی شده نداریم و بسیاری از قوانین در ایران خلق الساعه است درحالیکه باید از تجربیات دنیا  و آنچه که با فرهنگ ما  هم خوانی دارد استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه با تکنولوژی نمی‌توان مقابله کرد بلکه باید راهکار استفاده درست از آن را یافت، اظهار داشت: قوانینی که در کشور تصویب می‌شود باید پژوهش بنیان باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا افزود: باید آموزش استفاده از فن آوری را برای مردم در نظر داشت و برای استفاده از فناوری دانش لازم راداشت.

زلفی گل با اشاره به اینکه افتخارات کشور تنها ناشی از تفكر بسیجی و گذشت بوده است، اذعان داشت: در دنیا چنین رویه ای قابل قبول نیست و درحالیکه اکنون ۷۰ هزار  عضو هیئت علمی داریم قبل از انقلاب اسلامی حتی یک رشته دکترا در کشور وجود نداشت.

وی افزود: ایران کشور ثروتمندی است و متاسفانه فروش نفت خام نشان از بی عقلی و بی دانشی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه باید از منابع خود به خوبی استفاده کرد و آن را به فرآوری تبدیل کرد، اذعان داشت: برخی مشکلات فرهنگی در کشور ما ظهور پیدا کرده است و باید خلقیات نامطلوب در کشور پالایش شود.

زلفی گل اظهار داشت: بسیاری از نخبگان پس از تحصیلات به خارج کشور می‌روند که این امر ظلم  به کشور است.

وی با اشاره به اینکه باید با عقل و شعور کمترین هزینه را به کشور تحمیل کنیم، افزود: ایادی سلطه با نقاط ضعف ما کار ندارند بلکه با نقاط قوت ما سر و کاردارند و به دنبال به هم زدن وحدت  ما هستند.

وی با بیان اینکه نباید در کشور مشکل ازدواج و اشتغال وجود داشته باشدبیان داشت: مسئولان باید قسمت عمده یارانه ای كه به ثرتمندان داده می‌شود را حذف و به تولید تزريق كنند.

ن در ایران خلق الساعه است.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار