به گزارش تابناك رضوي، سیدحسین داودی، گفت: تحقیقات انجام شده رابطه بین رژیم غذایی و برخی سرطانها
رانشان میدهد به طور مثال سرطان ریه با خوردن 5 واحد میوه و سبزی احتمال ابتلا به
این سرطان را کم میکند از طرفی مصرف مکملهایی که حاوی بتاکاروتن است احتمال آن
را در مردان افزایش میدهد.
وی ادامه داد: سرطان دیگری که با رژیم غذایی بسیار مرتبط است
پروستات است رژیم غذایی بیش از حد گوشت یا چربی حیوانات ابتلای آن را بیشتر میکند.
از طرفی مصرف روزانه ویتامین E احتمال مرگ ناشی از
این نوع سرطان را کاهش میدهد.
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: تحقیقات رابط بین رژیم
غذایی و سرطان سینه نیز نشان داده رژیم غذایی پرکالری و پر چربی احتمال بازگشت
مجدد این نوع سرطان را بیشتر میکند،نوشیدن آب جو نیز باعث بازگشت این سرطان میشود،
همچنین چاقی و داشتن چربی زیاد و فعالیت بدنی کم نیز احتمال ابتلا را بالا میبرد.
داودی تصریح کرد: در رابطه با سرطان روده بزرگ نیز نشان داده
که یک رژیم طولانیمدت سرشار از گندم میتواند در کاهش خطر سرطان روده بزرگ مؤثر
باشد.
وی اظهار کرد: تحقیقات انجام شده در رابطه با رژیم غذایی و
ابتلا به سرطانهای معده و مری هم بیانگر آن است که رژیم غذایی سرشار از فیبر
احتمال ابتلا به سرطان معده را کم میکند و خوردن مکملهای حاوی ویتامین C، E و بتاکاروتن به صورت روزانه میتواند احتمال سرطان مری را کم
کند.
منبع: فارس