مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام گفت: سامانه 190 وزارت بهداشت آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات نانواییهای بوده و بهمحض شکایت از نانواییهای استان سریع به بهداشت استان اطلاع داده و پیگیری میشود.
به گزارش تابناک ایلام؛«عبدالرضا عزیزی»با تاکید بر اینکه شهروندان با شماره
190 نان سالم بر سر سفره ببرند، اظهار کرد: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه
کاری نانواییها قرار گیرد و در این زمینه هیچگونه کمکاری پذیرفته نیست
.
وی بابیان اینکه عدم نظارت و
پخت نامناسب نان و خدماتدهی نامطلوب نانواییها خسارت به اقتصاد کشور و منطقه
است، افزود: تأمین گندم و آرد مراحل دشواری را طی میکند، بنابراین پخت نامناسب
نان و افزایش ضایعات آن، دور از انصاف است
.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز
بهداشت شهرستان ایلام خاطرنشان کرد: ارائه آمار دقیق از تعداد واحدهای نانوایی شهرستان
بازرسی و نظارت بر وضعیت پخت نان و همچنین بررسی وضعیت پروانه کسب این واحدها از سوی
اتحادیه میتواند به خدماتدهی مناسب در این بخش کمک کند
.
عزیزی با بیان این که مسئله
آرد و پختوپز نان مستقیم با سلامت مردم سروکار دارد، تصریح کرد: با تلاش همکاران واحد
بهداشت محیط در تلاشیم تا با برنامهریزی و نظارت بر کیفیت نان، فعالیت مراکز پختوپز
نان را بیشازپیش ارتقاء دهیم.
وی با تأکید بر اینکه سامانه
190 وزارت بهداشت آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات نانواییهای بوده و بهمحض
شکایت از نانواییهای استان سریع به بهداشت استان اطلاع داده و پیگیری میشود،
افزود: علاوه بر این مردم هم میتوانند با شماره 33381130 مرکز بهداشت شهرستان تماس حاصل کنند.
اضافه کرد: طرح تشدید نظارت بر وضعیت نانواییها با حضور بازرسین ادارات صنعت معدن، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، غله، فرمانداری در شهرستان ایلام انجامگرفته است./م