به گزارش تابناک لرستان ،فرماندار پلدختر گفت: در راستای توسعه
کسب و کار و ایجاد اشتغال پایدار طرحی با عنوان تکاپو ایجاد شده است.
نورالدین درمنان در اولین جلسه کمیته طرح
نکاپوی پلدختر تصریح کرد: این کمیته به منظور شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های
شهرستان پلدختر در حوزه های مختلف جهت بکار گیری آنها در
قالب طرح تکاپو
تشکیل شده است.
وی افزود: این طرح در جهت کمک به پایدار کردن اشتغال های ناپایدار و
فصلی ایجاد شده و در شهرستان هم سه کارگروه برای شناسایی ظرفیت های شهرستان
در حوزه عسل،انجیر،لبنیات،صیفی جات و شیلات تشکیل شده است.
درمنان بیان داشت: عسل پلدخر عسلی مرغوب است و اگر در
قالب طرح
تکاپو روی این ظرفیت سرمایه گذاری شود شغل های فصلی کندوکاران به شغل
پایدار تبدیل خواهد شد.
وی یادآورشد: انجیر و صیفی جات و لبنیات و..نیز از دیگر ظرفیت های شهرستان است که بایددر این طرح روی آنها سرمایه گذاری شود.
همچنین سالاری معاون اداره کل کار ،تعاون و رفاه اجتماعی لرستان نیز در این نشست
گفت: طرح تکاپو با کمک وزارت کار ،صندوق کار آفرینی امید و سازمان یونیدو
ایجاد شده و کمک های عاک المنفعه بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت در
قالب طرح
سه تا 5ساله ایجاد شده است.
وی خاطر نشان ساخت : این طرح در شش استان کشور ایجاد شده و خوشبختانه نتایج خوبی به
جای گذشته که به رونق کسب و کار و اشتغال پایدار انجامیده است.
سالاری افزود:
در این طرح قرار نیست شغل جدیدی ایجاد شود بلکه به پایدار کردن اشتغال های
ناپایدار کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه شیلات و عسل و کشاورزی از پتانسیل های شهرستان پلدختر است گفت: یک شرکت سرمایه گذار عسل در لرستان ورود پیدا کرده تا زمینه
اشتغالزایی در این بخش فراهم شود.
سالاری اظهار کرد: با توجه به اینکه پلدختر به
یکی از محورهای گردشگری لرستان تبدیل شده اقامت گاههای روستایی در دستور
کار صندوق کار آفرینی قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: یکی از اولویت های یونیدو آموزش است و 36هزار ساعت برای فنی و
حرفه ای استان برنامه ریزی شده تا در حوزه آموزش گام های اساسی برداشته
شود.