به گزارش تابناک سمنان، محمد سعیدی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس بیان کرد: در بحث نظارت بر بهداشت عمومی و ساماندهی کشتارگاهها در این استان، فعالیت گستردهای صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: پیگیری و اقدام به راهاندازی کردن پیشسردکن در کشتارگاه دام سمنان، جلوگیری از فعالیت یک واحد کشتارگاهی به دلیل نداشتن شرایط بهداشتی و آموزش ذابحان و کارگران کشتارگاهها نیز از دیگر فعالیتهای انجامشده در این بخش بوده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان به روشهای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو اشاره کرد و افزود: استفاده از دستکش هنگام کار با گوشت خام الزامی است و از دست زدن به چشم، بینی و دهان پیش از شستن دستها باید خودداری کرد.
سعیدی با تأکید بر لزوم پخت گوشت هنگام مصرف، تناول گوشت خام را بهشدت منع کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه مصرف کباب و غذاهای گوشتی در رستورانهای مجاز هیچ مشکلی ندارد، اضافه کرد: خوردن جگر در جگرکیهای مجاز که زیر نظر دامپزشکی فعالیت میکنند، نیز منعی ندارد.
سعیدی با بیان اینکه گوشت را تنها باید از مراکز مجاز و قصابیها خریداری کرد، گفت: خرید دام زنده از کنار خیابانها یا مراکز ذبح غیر از کشتارگاهها اشتباه است.