مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت دشتستان گفت: با توجه به اینکه مراکز عرضه مواد غذایی از جمله مراکز حساس در حفظ سلامت جامعه به شمار میروند رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در این مراکز برای کنترل شیوع ویروس کرونا ضروری است.
سیده فاطمه حسینی در بازرسی مشترک با حضور نمایندگان شبکه بهداشت و درمان، صنعت و معدن و اتاق اصناف از آش فروشیهای شهر برازجان، گفت: آش فروشیها یکی از مراکز حساس عرضه مواد غذایی هستند، در گام دوم فاصلهگذاری اجتماعی متصدیان پس از ثبتنام در سامانه سلامت وزارت بهداشت و دریافت پروتکل بهداشتی صنف خود، فعالیت خود را شروع کردهاند.
وی تأکید کرد: نظافت، گندزدایی، بهداشت محیط کار و توزیع آش در آش فروشیها بهصورت مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط بازدید و پایش میشود و ضمن ارائه آموزش و نصب پوسترهای پخت بهداشتی غذا، تذکرات لازم را به متصدیان و کارگران ارائه میکنند.
این کارشناس تصریح کرد: یکی از موارد مهمی که میتواند در قطع زنجیره انتقال در مراکز عرضه مواد غذایی تأثیرگذار باشد، حفظ فاصله اجتماعی و رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مشتریان و متصدیان است و در بازدیدهای میدانی که از مراکز غذایی در شهرستان انجامگرفته تعداد زیادی از این مراکز با انجام خطکشی فاصله اجتماعی که باید توسط مردم حفظ شود را انجام دادهاند.
حسینی اظهار کرد: استفاده از ظروف مشتریان جهت قطع زنجیره این بیماری ممنوع است و تمامی آش فروشیها ملزم به استفاده ظروف گیاهی در این مراکز هستند و باید دور از دسترس مشتریان نگهداری شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: در استفاده از دستگاه کارتخوان باید دقت شود که کارت توسط مشتری کشیده شود و فقط عملیات بانکی توسط متصدی وارد شود و مردم باید به این نکات بهداشتی توجه داشته باشند.
این مسئول از شهروندان خواست که با تماس با سامانه ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را گزارش نمایند و در قطع زنجیره انتقال این ویروس سهیم باشند.
منبع/ ایسنا